Luchttechnische
Binnenmilieu Controle

Over Ons.

Meenva is een onafhankelijke specialist in het meten en valideren van ruimtes en gebouwen, zoals ziekenhuizen, laboratoria, datacenters, cleanrooms, scholen, kantoren, en zorgwoningen. Eigenlijk overal waar de luchtkwaliteit in gebouwen cruciaal is. Ons team van betrokken luchtvalidatie-experts is objectief en eerlijk, gestructureerd maar toch flexibel, en communiceert altijd met een persoonlijke touch. Deze kernwaarden maken ons net even anders.

Meenva. Als de luchtkwaliteit in uw gebouw cruciaal is.

Onafhankelijk meten en valideren

U kent ze wel: bedrijven die hun spreekwoordelijke eigen vlees keuren. Die er dus belang bij hebben om aan te geven dat iets goedgekeurd of afgekeurd is. Als onafhankelijke partij is Meenva aan niemand gebonden of verbonden. Hebben wij uw ruimte gecontroleerd en gevalideerd met een goede kwaliteitsscore? Dan is dat ook echt zo. Keuren wij uw ruimte af? Dan is daar een goede reden voor en adviseren wij u hoe u dit zo snel mogelijk kunt (laten) verhelpen. Wij opereren dus eerlijk, objectief en onafhankelijk. Niet voor niets worden wij steeds vaker gevraagd voor meten en valideren van cruciale ruimtes en gebouwen.

Validatie-experts met adviesrol

Onze adviesrol is voor ons vanzelfsprekend. In principe vraagt u aan ons een validatie, maar wat nou als uw ruimte, gebouw of apparatuur maar net binnen de gestelde eisen van de regelgeving voldoet? Bent u dan blij met uw geaccrediteerde ruimte? Zijn de meetwaarden over een maand nog steeds goed? De adviserende experts van Meenva geven u tips & tricks voor het optimaliseren van de installaties in uw gebouw, zodat u kunt vertrouwen op een langdurig veilige ruimte. Daar worden wij blij van!

Normeringen en regelgeving

Net als u werken wij volgens strikte regelgeving. Daarom zorgen wij dat we altijd up-to-date zijn met de geldende normeringen, voorschriften, richtlijnen en certificeringen. Zo voldoen wij met het meten, valideren en optimaliseren van uw ruimtes of gebouw aan al uw wensen of eisen.

Maak vrijblijvend kennis met ons of vraag direct een offerte aan.