Project Hospital Nobo Otrobanda!

Woensdag 30 oktober 2019….
een dag die we niet snel meer zullen vergeten.

Het was even schrikken toen de telefoon ging. Het was Qvm waar we een fijne samenwerking mee hebben. We moesten onze koffers maar gaan inpakken want we gingen naar Curaçao. Een paar weken eerder kregen we dus de vraag of we het leuk zouden vinden een validatie uit te voeren voor Interflow in het nieuwe Nobo ziekenhuis. De werkzaamheden zouden bestaan uit het valideren van het gehele OK Complex, de Centrale sterilisatie afdeling, de Hartkathetherisatiekamer en de geclassificeerde isolatiekamers. Je zegt dan natuurlijk ja met in je achterhoofd dat zoiets misschien te mooi is om waar te zijn. Maar niets bleek minder waar. Er moest op korte termijn nog wel het een en ander geregeld worden want voor we het wisten zouden we al gaan vliegen. Dit was 7 dagen na het telefoontje van woensdag. Eigenlijk zouden we zelfs al een dag eerder in het vliegtuig zitten maar door een grote stroomstoring op het eiland was er geen goede communicatie meer. Opstap met 13 koffers was een groot avontuur voor ons.

Beide waren we ook nog nooit op het eiland geweest dat maakte het weer net een stukje spannender. Gelukkig verliep de reis vlot en kwamen de koffers er zonder problemen doorheen. We werden opgehaald door Manfred een vriendelijke man die met zijn pick-up in een keer onze koffers kon vervoeren naar het ziekenhuis waar we voor 14 dagen onze metingen zouden uitvoeren. Het OK Complex kreeg prioriteit. Er was namelijk een opening gepland op 15 november en onze validatie zou een belangrijk onderdeel spelen in dit verhaal. We hebben dit op tijd kunnen afronden waardoor de opening een succes werd.

Er was namelijk een opening gepland op 15 november en onze validatie zou een belangrijk onderdeel spelen in dit verhaal. We hebben dit op tijd kunnen afronden waardoor de opening een succes werd.

Naast onze bevindingen hebben we ook mogen genieten van al de leuke plekjes die het eiland kent en niet te vergeten ons verblijf in het Bario Hotel. Een supermooi initiatief waarbij locals de gelegenheid krijgen werkzaamheden uit te voeren in en om het hotel en zo betrokken raken met het project waardoor en een veilige omgeving ontstaat. Waar wij voor kwamen hebben we met mooie feedbacks afgerond waardoor dit voor Meenva een van de mooiste ervaringen is geworden van het jaar 2019.

We willen dan ook Qvm en Interflow hartelijk bedanken voor de samenwerking en kijken uit naar leuke nieuwe projecten in het nieuwe jaar.

Werken bij Meenva

Heb je interesse om te werken bij ons stuur dan een open sollicitatie aan:

Meenva 
t.a.v. Personeelszaken 
2906 AM Capelle aan den IJssel 
of e-mail naar info@meenva.com

Hoofdvestiging

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een offerte laten maken? Neem dan contact op met:

Meenva 
Wilgenhoek 126 
2906 AM Capelle aan den IJssel 

T: 010-3216229 
E-mail: info@meenva.com 
KvK 71893105